Gospelkoret Arise julekoncert

Julekoncert

Med varme julehjerter leverer Gospelkoret Arise en farverig koncert i Skårup Kirke tirsdag den 7. december.

Koret, der består af 40 sangere fra hele det sydfynske område, vil fylde kirkerummet med julesalmer, Christmas Carols og englesang i spændende arrangementer af korets dygtige og dynamiske dirigent Christina Funch Mellgren. Og som altid med korets faste og veloplagte pianist Rasmus Grønborg ved klaveret.

Aftenen vil bevæge sig fra Santa Lucia direkte over i julefunk og arrangementer af Pentatomix, Go Tell it on the Mountain, afrikanske rytmer, juleviser og meget mere – det hele med det velklingende kor og dygtige solister, der sætter ekstra krydderi på flere numre. Som en lille julegave bliver publikum inviteret til både at synge og klappe med.

Gratis adgang – dørene åbnes kl. 19.00

NB! Restriktionerne påkræver, at der
fremvises Coronapas ved indgangen til kirken.
Børn under 15 år undtaget.