Minikonfirmander AFLYST 

Børnekonfirmander
Lørdag den 29. januar 2022 kl. 10:00 til
15:00
Kære minikonfirmand! Hvis du går i 3. eller 4. klasse er du velkommen til at gå til minikonfirmand. Det foregår i Kirkeladen, som ligger lige ved siden af Skårup kirke. Det foregår om lørdagene d. 22. og d. 29. januar 2022 kl. 10 – 15. D. 30. januar slutter vi af med en gudstjeneste i Skårup kirke, hvor dine forældre og søskende er velkomne og det er kl. 10-11. Til minikonfirmand skal vi gå på oplevelse i kristendommen, høre spændende fortællinger fra Bibelen, synge, være kreative og spise kager. Hvis du eller dine forældre har nogle spørgsmål må I meget gerne kontakte mig på lottezarlang@gmail.com eller på 25327005. Tilmelding inden jul til kirkekontoret på mail til ekss@km.dk Jeg håber at vi ses. Med venlig hilsen Lotte Zarlang
Børnekonfirmander