Babysalmesang 

Babysalmesang
Tirsdag den 1. oktober 2024 kl. 10:00 til
11:00
Skårup Kirke tilbyder hvert forår og efterår babysalmesang en ugentlig formiddag i kirken. ‘Oplev musikken i en varm og tryg atmosfære med dit barn. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden, sangen og nærværet er i fokus’. Efterfølgende er der kaffe og the i kirken. Der er plads til 8 babyer med deres far eller mor efter ‘først-til-mølle-princippet’. Babysalmesang ledes af Maja Aarøe Freese og kirkens organist Jonathan Fjord Bredholt. Maja er uddannet cellist- og sanger ved Syddansk Musikkonservatorium. Det er gratis at deltage. Tilmelding foregår ved mail eller sms til Jonathan: jonathan-f-bredholt@hotmail.com Telefon 50707018
ArrangementBabysalmesangBabysalmesang