Jule-Crooner-koncert

Med Rasmus Grønborg og Mads Toghøj.

Onsdag den 2. december 2020 kl. 19 i kirken

Mads Toghøj og Rasmus Grønborg har ved flere lejligheder begejstret publikum med et repertoire fra de største croonere fra Danmark og Amerika.

Så som Bing Crosby, Dean Martin, Frank Sinatra og også danske Poul Reichhardt, Otto Brandenburg, Gustav Winckler m.fl.

Denne decemberaften suppleres med elskede juleklassikere som: White Christmas, Have Yourself a Merry Little Christmas, Når du ser et stjerneskud og mange flere.
Glæd dig til at nyde Mads Toghøjs fløjsbløde røst fylde kirken med den skønneste julehygge.

Denne aften medvirker på bas: Jakob Riis og på saxofon: Anders Medin. Der er et begrænset antal pladser i henhold til gældende restriktioner. Koncerten foregår i kirken og dørene åbnes 18.30.

De Ni Læsninger

3. søndag i Advent den 13. december 2020 kl. 19.00

Ni frivillige stemmer fra sognet fører os gennem den poetiske fortælling fra skabelsen til Jesu fødsel julenat kun afbrudt af musik og sang bl.a. med Skårup Kirkes Lejlighedskor.

Svendborg Musikskoles julekoncert

Med musikskolens elever og lærere.

Tirsdag den 15. december 2020 kl. 19 i kirken

Traditionen tro kommer elever fra Svendborg Musikskole og minder os alle om, at julen står for døren.

Vi skal bl.a. høre musikskolens strygeorkester samt sang- og klaverelever.

Kom og oplev musikskolens dygtige elever folde sig ud.
Dørene åbnes kl. 18.45.  Alle er velkomne under de velkendte Corona-hensyn med behørig afstand osv.

Kommende arrangementer