Babysalmesang

Vi har startet et nyt hold babysalmesang i januar 2023. Holdet kører hver fredag kl. 10 – 10.45 i kirken i alt 8 gange frem til midt i marts, afbrudt af vinterferien i februar.
Der er plads til 12 babyer med deres far eller mor efter ‘først-til-mølle-princippet’.
Pris: 100,- kr. for i alt 8 gange.

Underviser er musiklærer Randi Christoffersen fra Svendborg Musikskole, som her fortæller om forløbet:
‘Babysalmesang handler først og fremmest om nærvær med sin baby.
Når man er til babysalmesang, får man en tid, hvor man er fuld tilstede med sin baby i kirkens særlige smukke rum, som sammen med kirkerummets rumklang giver en helt særlig stemning.
Vi kommer til både at synge salmer og andre sange.
Vi skal synge, danse og lege.
Vores salmer, som bliver udgangspunktet for babysalmesangen, har igennem generationer skabt den musikalske ramme i kirken, hvor de medvirker til den musikalske side af vores traditioner og højtider med deres helt særlige tone.

Så kom og vær med til en nærværs-oplevelse med din baby. Det bliver super hyggeligt og sjovt.’

Tilmelding på mail til randi.christoffersen@svendborg.dk efter først-til-mølle-princippet.
Ved tilmelding betales 100,-  til Skårup Kirke på Mobile Pay nr. 877799. Skriv BABY og din babys navn i kommentarfeltet ved betaling.

Vi glæder os til at se dig  og din baby 🙂