Koncerter

Kirken er et fortrinligt rum til koncerter af enhver art. I løbet af vinterhalvåret vil der være flere koncerter, både med kirkens egne kor og musikere fra nær og fjern.

Gospelmatiné med fest og farver

Taget på Skårup Kirke vil løfte sig, når Gospelkoret Arise slipper energien løs….

Efter en ufrivillig pause glæder Gospelkoret Arise sig til igen at synge.
Det sker med en festlig
søndagsmatiné den 26. september kl. 16.00 i Skårup Kirke,
hvor der er gratis adgang.

Kor og solister synger et forrygende program i fest og farver under ledelse af korleder Christina Funch og korets faste pianist Rasmus Grønborg – mange nye stemmer og solister, som har fundet vej til Arise.

Repertoiret vil blive en buket af ny og gammel gospel: Koret blues’er den på ”Lord Help Me to Hold Out” og synger om ”One Day In Heaven” og får rummet til at stå stille på ”Revelation 19”. Og publikum får mulighed for at synge med på ”This Little Light”, ”Swing Low” og flere sjove små sange.

Matineen vil udfolde sig med masser af gensynsglæde og al den opsparede energi og kreativitet, som kan opleves denne søndag eftermiddag, hvor taget vil løfte sig og hjertet synge med.