Tilmelding til konfirmationsforberedelse

Er man bosiddende i Skårup Sogn, kan man følge undervisningen og blive konfirmeret i Skårup Kirke.

Du tilmelder dit barn til konfirmationsforberedelse ved at følge linket herunder. Her kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben imellem den 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Har du problemer med tilmeldingen?

Hvis du har problemer med tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Skårup Kirkes kordegn:

Ellen Sørensen
ekss@km.dk
+45 23 42 81 57.

Ellen Sørensen træffes fysisk på kirkekontoret hver torsdag fra kl. 8 – 12.

Skårup Præstegård
Mosegårdsvej 4
5881 Skårup

Undervisning – tid og sted

Undervisningen foregår tirsdage kl. 8.00 – 9.30 i Skårup Kirke og Kirkeladen og begynder i skoleåret 2020-21 tirsdag den 29. september.

I uge 42 er der efterårsferie.

Kommende konfirmationer

Konfirmationerne foregår sædvanligvis Store Bededag hvert år, evt. også dagen efter, lørdag.

Konfirmanderne konfirmeres i 3 – 4 hold, alt efter hvor mange de er. Under Covid-19 har de 4 konfirmationer fundet sted i sensommeren 2020.

Konfirmandkunst

Det er skik i Skårup Kirke, at konfirmanderne som en del af årets aktiviteter, arbejder med et kunstforløb.

Se udpluk af billeder